Nye Mercedes-Benz GLS

Nye Mercedes-Benz GLS har blitt oppdatert med en rekke design-, teknologi- og utstyrsendringer. Den romslige modellen har plass til opptil syv personer og prises fra 1.884.625,- kroner. Mercedes-Benz GLS forventes på norske veier i starten av 2024.

Nye Mercedes Benz GLS

 Med kombinasjonen av komfortabel luksus og heftige ytelser, viser Mercedes-Benz hvor langt merket har kommet i å skape eksepsjonelle modeller. Flaggskipet kan bestilles allerede nå og vi forventer de første bilene til landet tidlig i neste år, sier kommunikasjonsdirektør Audun Hermansen i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Oppdatert design og nye individualiseringsmuligheter

De nyeste modellene av Mercedes-Benz GLS kan kjennes igjen på den mer iøynefallende grillen og en mer visuelt fremtredende støtfanger foran. Baklyktene har fått nye detaljer, og en ny 20-tommers lettmetallfelg i fargen Himalayas grey har blitt lagt til i felgutvalget. To nye farger er også tilgjengelig med sodalite blue metallic og MANUFAKTUR alpine grey.

Innvendig er to nye skinnfarger, Catalana beige og Bahia brown, nå tilgjengelige. Utvalget av listverk har også blitt revidert, med glossy brown lime wood som standard. Listverket MANUFAKTUR glossy black flowing lines piano lacquer, tidligere forbeholdt Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, er nå også tilgjengelig for GLS-familien fra Mercedes-Benz.

Nyeste generasjon multifunksjonsratt er på plass, og den oppdaterte generasjonen av MBUX gir et nytt utseende på skjermene med opptil syv fargekombinasjoner. Dette kan tilpasses med den valgte fargen på omgivelsesbelysningen Ambient Lighting, som resulterer i en imponerende fargeopplevelse innvendig.

Med MBUX Multi-Seat Entertainment-systemet (tilleggsutstyr) opplever baksetepassasjerene det samme omfattende utvalget av infotainment- og komfortfunksjoner som de foran. De har tilgang til opptil tre berøringsskjermer, og en rekke intuitive kontrollalternativer som «Hei, Mercedes»-stemmeassistenten.

Kjøring i terreng med god trekkraft

I Offroad-modus kan du få informasjon om styrevinkel, kompass og stigning i skjermen. Med 360-graders kamera er funksjonen for gjennomsiktig panser tilgjengelig. Da viser den sentrale skjermen en virtuell visning under fronten av kjøretøyet. Visningen er sammensatt av bildene fra 360°-kameraet og kan hjelpe til med å se hindringer som store steiner.

Mercedes-Benz har satt sammen Off-Road Engineering-pakken på nytt. Komponentene inkluderer en beskyttelse under bilen og 30 millimeter høyere bakkeklaring. Firehjulsdrift og en utveksling designet for trekkraft tillater en høy tilhengerlast på opptil 3.500 kg. Tilhengerkoblingen har to ekstra bolter på kulehalsen som en passende sykkelholder kan støttes på. Dens lastekapasitet er 100 kg, og det betyr at elsykler også kan transporteres.

Mercedes-AMG og Mercedes-Maybach

I løpet av andre halvår åpnes det også for bestilling av det de heftigste variantene fra Mercedes-AMG og det ultimate innen luksus fra Mercedes-Maybach.

Prøvekjøring

Den enkleste måten å finne ut om bilen passer for deg.

Tilbud ny bil

Vi bistår deg gjerne i ditt valg av ny Mercedes-Benz og Peugeot.

Verkstedtime

Våre motiverte mekanikere vil sørge for at bilen din vil bli tatt godt vare på.

Kontakt oss

Ta kontakt for et godt tilbud på firmabil, varebil eller spesialinnredede yrkesbiler. Vi har ofte brukte varebiler på lager. Hvis du er på søken etter et godt bruktbilkjøp anbefaler vi en titt på våre bruktbiler, eller enda bedre er det å besiktige bilene selv. Kom gjerne innom for en uforpliktende prat.