«En flom av nye Peugeot modeller»

Peugeot var tidlig ute med sin første elbil, iOn, basert på Mitsubushi iMiev og har hatt stor suksess med sine kompakt-modeller, E-208 og E-2008. Men fra 2024 bør det virkelig bli vind i seilene med en rekke nye modeller.

Peugeot lanserer en rekke nye elbilmodeller fra 2024, med E-308 som den første som blir tilgjengelig like etter årsskiftet. Den kommer også som stasjonsvogn.

En viktig nyhet er E-3008, basert på Stellantis STLA Medium-plattformen, tilgjengelig med tre drivlinjer og batteripakker som gir opptil 700 kilometers rekkevidde. En forlenget versjon, E-5008, med god plass og mulighet for tre seterader, lanseres senere på året.

En annen tilleggslansering er den nye elbilen E-408, basert på samme plattform som E-308, med økt motoreffekt, større batteri og forbedret rekkevidde.

Les mer i linken under:

En flom av nye Peugeot-modeller (bilnorge.no)

Kontakt oss

Ta kontakt for et godt tilbud på firmabil, varebil eller spesialinnredede yrkesbiler. Vi har ofte brukte varebiler på lager. Hvis du er på søken etter et godt bruktbilkjøp anbefaler vi en titt på våre bruktbiler, eller enda bedre er det å besiktige bilene selv. Kom gjerne innom for en uforpliktende prat.