Mer Peugeot for pengene

Peugeot E-2008 SUV er klar med ny pris og fastrente. Nå blir kompakt og praktisk kjøreglede 35.000 billigere.

Peugeot E-2008 SUV får et mye mer attraktivt utgangspunkt nå når prisen reduseres med 35.000 kroner.

– E-2008 har vært en av Peugeots største suksesser i Norge. Vi ser frem til ytterligere fremgang med styrket konkurransekraft. Ustyrsnivået er det samme som før. Det samme gjelder kjøreglede, design og lavt forbruk, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Ny pris:

Pris på Peugeot E-2008 SUV: 353.900 kroner (redusert fra 388.900 kroner)

Fastrenten er 2,99% i 3 år.

Solid utstyrsnivå:

E-2008 SUV leveres i topputstyrt GT-versjon og følgende er standard:

–          Seter i skinn/Alcantara

–          Elektrisk justerbart førersete med massasje

–          Full LED frontlys med fjernlysassistent

–          Proximity Keyless (nøkkelfri inngang og start)

–          Peugeot i-Connect 4G med trådløs CarPlay/Android Auto

–          Parkeringssensorer foran og bak med 180° ryggekamera

–          Trådløs lading av smarttelefon

–          Sortlakkert tak

–          17-tommers aluminumsfelger.

 

Sterkere motor

Motoren i E-2008 SUV yter 156 hestekrefter og batteriet har en nettokapasitet på 50 kWt. Sammen med lavt forbruk gir dette en rekkevidde, i henhold til WLTP, på 406 kilometer.

Moderne Infotainment

Peugeots unike i-Cockpit videreføres i nye E-2008. i-Cockpit kjennetegnes av et kompakt og sportslig ratt og at det digitale instrumentpanelet er plassert i øyehøyde rett over rattet. Skjermen er på ti tommer og har 3D-visning.

10-tommers skjerm i midtkonsollen er standard. Den kan brukes til å styre radio- og telefonfunksjoner, PEUGEOT i-Connect og PEUGEOT i-Connect Advanced. Under skjermen er pianotastene beholdt for rask tilgang til nøkkelfunksjoner.

Det er intuitivt å bruke systemet med flere vinduer som styres av snarveier og Widgets. Man kan sveipe både opp og ned og høyre og venstre. Et trykk på skjermen med tre fingre tar deg «hjem».

Peugeot i-Connect tilbyr full trådløs tilkobling med Apple CarPlay eller Android Auto. Peugeot i-Connect Advanced gir tilgang til TomTom tilkoblet navigasjon som oppdaterer seg «over the air» (OTA).

MyPeugeot-appen kommer også med nye funksjoner. Den har digitalt servicehefte, kjørerute kan legges inn i appen før turen starter, for så å bli overført til bilen automatisk, og man kan for eksempel planlegge lading på ledige stasjoner langs den ruta som er lagt inn i navigasjonen.

Siden Peugeot i-Connect og Peugeot i-Connect Advanced nå er trådløse, er ladeeffekten på bilens ladeplate for mobil tredoblet til 15 watt.

Sprekere design

E-2008 får en helt ny lyssignatur og blir den andre Peugeotmodellen, etter 508, som får dette. Den nye signaturen kjennetegnes av tre vertikale lysklør som er felt inn i de blanke sorte innsatsene i støtfangeren. Kombinasjonen skaper en tøft utseende som passer godt på en SUV.

Det samme utrykket finner man bak. De nye LED-baklysene med de karakteristiske tre klørne er ikke til å ta feil av. I motsetning til foran er de her mer horisontale, har doble lameller, og de skal skape et inntrykk av at bilene er bredere.

Kontakt oss

Ta kontakt for et godt tilbud på firmabil, varebil eller spesialinnredede yrkesbiler. Vi har ofte brukte varebiler på lager. Hvis du er på søken etter et godt bruktbilkjøp anbefaler vi en titt på våre bruktbiler, eller enda bedre er det å besiktige bilene selv. Kom gjerne innom for en uforpliktende prat.