Stort utvalg i nye personbiler

Som forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot personbiler finner du din neste bil hos Hallingdal Bilsenter. Våre erfarende selgere hjelper deg til å ta et trygt og godt valg når du skal kjøpe din neste bil. Vårt serviceløfte stopper ikke når du står med nøkkelen til din nye bil i hånden. Vårt servicemarkedsteam står til disposisjon gjennom hele ditt bilhold, slik at du til en hver tid kan være trygg på at bilen din bil ivaretatt av fagfolk.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz er ser det selvsagte valget for deg som ønsker komfort, kvalitet og det ypperste innen ingeniørkunst. Kvalitet og innovasjon ligger i Mercedes-Benz sitt DNA. Den første gangen du setter deg inn i din nye Mercedes-Benz merker du forskjellen. Den helt egne Mercedes-Benz følelsen bør oppleves hver dag.

Peugeot

Kunsten å se framover – det er visjonen som Peugeot jobber etter. Hos Hallingdal Bilsenter opplever du resultatet av Peugeot sin visjon. Peugeot har bredt utvalg av personbiler i flere klasser og med en rekke motoralternativer. Du kan velge mellom innovative elektriske biler, ladbare hybrider eller tradisjonelle motoralternativer som bensin og diesel.  Komforten i en Peugeot er vanskelig å beskrive, den må oppleves.

Kampanjer

Prøvekjøring

Den enkleste måten å finne ut om bilen passer for deg.

Tilbud ny bil

Vi bistår deg gjerne i ditt valg av ny Mercedes-Benz og Peugeot.

Verkstedtime

Våre motiverte mekanikere vil sørge for at bilen din vil bli tatt godt vare på.

Kontakt oss

Ta kontakt for et godt tilbud på personbil. Vi har ofte brukte biler på lager. Hvis du er på søken etter et godt bruktbilkjøp anbefaler vi en titt på våre bruktbiler, eller enda bedre er det å besiktige bilene selv. Kom gjerne innom for en uforpliktende prat.